Δωρεάν πρόγραμμα για κατέβασμα βίντεο από ΕΡΤ

Δωρεάν πρόγραμμα για κατέβασμα βίντεο από ΕΡΤ

Με ποιο πρόγραμμα κατεβάζω video από το ψηφιακό αρχείο της ΕΡΤ

Στο διαδίκτυο υπάρχουν αρκετά προγράμματα για να κατεβάζουμε αρχεία βίντεο στον υπολογιστή μας από το youtube και άλλα παρόμοια sites. Δυστυχώς κανένα από αυτά δεν δουλεύουν για να κατεβάσουμε τα video που βρίσκονται στη ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ-NET. Εδώ θα σας δείξουμε τον εύκολο τρόπο που μπορείτε να τα κατεβάσετε με το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα για κατέβασμα αρχείων βίντεο από το internet.

Υπάρχουν 2 εκδόσεις του προγράμματος που δουλεύουν με τον ίδιο ίδιο τρόπο. Κατεβάστε αντίστοιχα την έκδοση για τον browser που χρησιμοποιείτε (firefox ή chrome)και αρχίστε να κατεβάζεται εύκολα τα βίντεο από το ψηφιακό αρχείο της ΕΡΤ. Επιλέξτε το αντίστοιχο εικονίδιο για να κατεβάσετε τη έκδοση για τον browser που έχετε.

Δωρεάν πρόγραμμα για κατέβασμα βίντεο από ΕΡΤ-firefocΔωρεάν πρόγραμμα για κατέβασμα βίντεο από ΕΡΤ-chrome

Ορισμένες λειτουργίες που απαιτούνται από το Video DownloadHelper δεν μπορούν να εκτελεστούν μέσα στο πρόγραμμα περιήγησης. Για να μπορέσει να κάνει ακόμα τη δουλειά, το πρόσθετο βασίζεται σε μια εξωτερική εφαρμογή που τρέχει. Το ονομάζουν Companion Application. Για αυτό τον λόγο πρέπει να κατεβάσετε και αυτό το πρόγραμμα και να του κάνετε εγκατάσταση πριν ξεκινήσετε την διαδικασία λήψης των βίντεο από την ΕΡΤ.

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Video DownloadHelper Companion App

Δωρεάν πρόγραμμα για κατέβασμα βίντεο από ΕΡΤ-Video DownloadHelper Companion App

  • Το Video DownloadHelper είναι μια επέκταση του Firefox και του Chrome που απλοποιεί τη λήψη βίντεο. Το Video DownloadHelper κυκλοφόρησε αρχικά πίσω στις Windows 98 ημέρες. Έρχεται πολύς δρόμος από τότε, οπότε αν διαβάζετε για το πρόγραμμα, βεβαιωθείτε ότι ισχύει για τη σύγχρονη έκδοση. Αυτή είναι πλέον μια επέκταση προγράμματος περιήγησης που βοηθάει στη λήψη αρχείων βίντεο από ιστότοπους βίντεο όπως το YouTube, αλλά και από οποιονδήποτε ιστότοπο με συνδέσμους βίντεο.
  • Η σύγχρονη έκδοση του Video DownloadHelper ενσωματώνεται τόσο με το Chrome όσο και με τον Firefox. Αυτό το πρόγραμμα για Windows υποστηρίζει πολλούς διαφορετικούς ιστότοπους. Στην πραγματικότητα, έχει πολλή υποστήριξη μέσω ιστότοπου, όπως το YouTube, το Facebook, το Vimeo, το Dailymotion και το Twitter.
  • Υποστηρίζει επίσης πλήρως τις περισσότερες γενικές τοποθεσίες και γενικά αποτυγχάνει μόνο όταν μια σχετικά άγνωστη τοποθεσία χρησιμοποιεί έναν ιδιόκτητο μηχανισμό. Το Video DownloadHelper προσθέτει ένα εικονίδιο στο πρόγραμμα περιήγησής σας, το οποίο μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε για να έχετε πρόσβαση σε πολλές δυνατότητες και επιλογές που παρέχει η επέκταση. Οι περισσότεροι χρήστες θα χρησιμοποιούν μόνο ένα μικρό υποσύνολο τους, αλλά αν είστε προηγμένος χρήστης, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τελειοποιήσετε την εμπειρία σας.
  • Το πρόγραμμα υποστηρίζει συντομεύσεις. Διαθέτει επιλογές γρήγορης λήψης. Μπορεί ακόμα να κατεβάσει ολόκληρες γκαλερί μέσων.
  • Παίζει ωραία με το AdBlock και τα παρόμοια - όσο αυτά δεν παρεμβαίνουν στην αναπαραγωγή βίντεο - αλλά μπορεί επίσης να αποφύγει αυτόματα τη λήψη διαφημίσεων χωρίς βοήθεια. Το Video DownloadHelper δεν είναι εντελώς δωρεάν.

Οδηγίες και ρυθμίσεις του προγράμματος για αποθήκευση αρχείων βίντεο στον υπολογιστή

Δωρεάν πρόγραμμα για κατέβασμα βίντεο από ΕΡΤ-Video Download
Δωρεάν πρόγραμμα για κατέβασμα βίντεο από ΕΡΤ-Video Download settings

Δωρεάν πρόγραμματα dj: μίξη μουσικής

Σχόλια

  1. I did the instalation of vdh but it doesn't appear anywhere.Can you help?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://chrome.google.com/webstore/detail/video-downloadhelper/lmjnegcaeklhafolokijcfjliaokphfk/related?hl=en

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Video DownloadHelper το εγκατέστησα σε mozilla firefox και δουλεύει άψογα, εκτός από την τοποθεσία αποθήκευσης των αρχείων που δεν μπορεσα να την αλλάξω,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου