Δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας κείμενου

Δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας κείμενου

Δωρεάν Ελληνικές εφαρμογές Office για windows

Δωρεάν Ελληνική Σουίτα Γραφείου Apache OpenOffice

Το Apache OpenOffice είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο εφαρμογών γραφείου ανοιχτού κώδικα. Περιλαμβάνει: Επεξεργαστή Κειμένου (Writer), Υπολογιστικό Φύλλο (Calc), Δημιουργό Παρουσιάσεων (Ιmpress), Πρόγραμμα Σχεδίασης (Draw), Βάση Δεδομένων (Base) και Επεξεργαστή Εξισώσεων (Math). Λειτουργεί σε όλες τις γνώστες πλατφόρμες λειτουργικών συστημάτων: Windows, Linux και Μac, ενώ υποστηρίζει άψογα και την Ελληνική γλώσσα, χάρη στην προσπάθεια των εθελοντών και πολλών χρηστών όπως κι εσάς.
Διαθέτει την ίδια λειτουργικότητα με άλλα δημοφιλή προγράμματα εφαρμογών γραφείου (όπως το MS Office) και έτσι αποτελεί την ιδανική λύση για επιχειρήσεις, σχολεία και οργανισμούς, καθώς μπορούν να το αποκτήσουν ελεύθερα. Το OpenOffice χρησιμοποιεί το ανοιχτό OpenDocument φορμάτ, ενώ μπορεί να διαβάζει και να γράφει αρχεία Word, Excel και PowerPoint.

openoffice-greek-Δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας κείμενου

Δωρεάν Ελληνική Σουίτα Γραφείου LibreOffice

To LibreOffice είναι η ελεύθερη, πολυδύναμη (power-packed), σουΐτα προσωπικής παραγωγικότητας Ανοικτού Κώδικα, για διανομές GNU/Linux, Macintosh και Windows, η οποία σας παρέχει έξι (6) εφαρμογές, πλούσιες σε χαρακτηριστικά, για όλη την παραγωγή εγγράφων σας, καθώς και για την κάλυψη των αναγκών διαχείρισης των δεδομένων σας:

Ο Επεξεργαστής κειμένων Writer, το Υπολογιστικό φύλλο Calc, η εφαρμογή Παρουσίασης διαφανειών Impress, το πρόγραμμα Σχεδίασης / Ζωγραφικής Draw, το πρόγραμμα Διαχείρισης μαθηματικών τύπων και Υπολογισμών Math και, τέλος, η εφαρμογή Βάσης δεδομένων Base.

libreoffice-greek-Δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας κείμενου

Σουίτα Γραφείου Kingsoft Office

Το WPS Office 2016 Free είναι μια ισχυρή σουίτα γραφείου που περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου, πρόγραμμα λογιστικού φύλλου και κατασκευαστή παρουσίασης. Αυτά τα τρία προγράμματα μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε εύκολα τις εργασίες γραφείου.
Writer - Αποτελεσματικός επεξεργαστής κειμένου με PDF Reader και PDF creater.
Παρουσίαση - δημιουργός παρουσιάσεων πολυμέσων.
Υπολογιστικά φύλλα - Ισχυρό εργαλείο για την επεξεργασία και ανάλυση δεδομένων.
Αν και είναι μια δωρεάν σουίτα, το WPS Office διαθέτει πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως το εργαλείο προσαρμογής παραγράφων και το χαρακτηριστικό πολλαπλών καρτελών. Έχει επίσης έναν μετατροπέα PDF, PDF σε λέξη, ορθογραφικό έλεγχο και δυνατότητα καταμέτρησης λέξεων.

Kingsoft Office-Δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας κείμενου

Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας video

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου