Δωρεάν εικόνες και φωτογραφίες στο ίντερνετ

Που βρίσκω τις καλύτερες δωρεάν εικόνες και φωτογραφίες

Δωρεάν εικόνες και φωτογραφίες στο ίντερνετ

Που βρίσκω δωρεάν εικόνες και φωτογραφίες
Πολλές φορές χρειαζόμαστε δωρεάν εικόνες και φωτογραφίες για κάποιο σχέδιο, εργασία, ή παρουσίαση. Ευτυχώς στο διαδίκτυο εκτός από τις εικόνες και φωτογραφίες που πουλιόνται για εμπορική χρήση, υπάρχουν και αρκετά sites με ελεύθερες και δωρεάν και έτσι μπορούμε χωρίς κόστος να κάνουμε εύκολα την δουλειά μας.

Για αυτό συγκεντρώσαμε τα καλύτερα sites και διευθύνσεις στο δίκτυο, στα οποία μπορούμε να βρούμε δωρεάν μεγάλη ποικιλία υψηλής ποιότητας εικόνων και φωτογραφιών για να τις αξιοποιήσουμε αναλόγως τις ανάγκες μας. Οι σελίδες που σας προτείνουμε δεν έχουν φυσικά δικαιώματα στις φωτογραφίες τους, για να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για προσωπική ή ακόμα και για εμπορική χρήση χωρίς κανένα πρόβλημα.

Pixabay

Δωρεάν εικόνες και φωτογραφίες στο ίντερνετ-pixabay

Το Pixabay έγινε γρήγορα από τους αγαπημένους μου χώρους για δωρεάν φωτογραφίες. Ο ιστότοπος είναι απλός στη χρήση, η αδειοδότηση είναι εύκολο να κατανοηθεί και υπάρχει μια τεράστια συλλογή από εξαιρετικές φωτογραφίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.
Παρέχουν επίσης μια μικρή επιλογή ελεύθερων διανυσματικών γραφικών και απεικονίσεων, αλλά αυτό είναι περισσότερο ένα μπόνους. Αυτές οι δωρεάν εικόνες είναι ελεύθερες να χρησιμοποιηθούν ακόμη και για εμπορική χρήση. Η αναφορά δεν απαιτείται.

Gratisography

Δωρεάν εικόνες και φωτογραφίες στο ίντερνετ-Gratisography

Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, μπορείτε να κατεβάσετε εικόνες υψηλής ποιότητας και να τις χρησιμοποιήσετε για προσωπικά και επαγγελματικά σας έργα χωρίς να δώσετε πιστώσεις. Και η ποιότητα των δωρεάν εικόνων και φωτογραφιών που θα βρείτε εδώ είναι εξαιρετική.
Η πιο περίεργη συλλογή ελεύθερων εικόνων στον κόσμο, που αποτελείται από τις καλύτερες και πιο δημιουργικές εικόνες του κόσμου - φωτογραφίες που δεν θα βρείτε απλά αλλού. Όλοι εντελώς απαλλαγμένοι από περιορισμούς πνευματικών δικαιωμάτων.

All-free-download

Δωρεάν εικόνες και φωτογραφίες στο ίντερνετ-free-photos

Ένα από τα καλύτερα sites για δωρεάν φωτογραφίες για δωρεάν download. Έχουν πάνω από 100.000 δωρεάν φωτογραφίες με υψηλή ανάλυση JPG format.

Unsplash

Δωρεάν εικόνες και φωτογραφίες στο ίντερνετ-Unsplash

Όμορφες, δωρεάν εικόνες και φωτογραφίες που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε για οποιοδήποτε έργο. Καλύτερες από οποιαδήποτε royalty free ή φωτογραφίες αποθέματος ... Οι φωτογραφίες σε αυτό το site είναι πολύ υψηλής ποιότητας και πολύ μοναδικές.

Freeimages

Δωρεάν εικόνες και φωτογραφίες στο ίντερνετ-Freeimages

Κατεβάστε δωρεάν πάνω από 300.000 εικόνες υψηλής ποιότητας για κάθε μέρα ή για επαγγελματική χρήση.

Pexels

Δωρεάν εικόνες και φωτογραφίες στο ίντερνετ-Pexels

Όλες οι φωτογραφίες εδώ έχουν άδεια χρήσης με άδεια Creative Commons Zero (CC0), που σημαίνει ότι μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και για εμπορικές χρήσεις. Η άδεια CC0 κυκλοφόρησε από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Creative Commons (CC).

Sitebuilderreport

Δωρεάν εικόνες και φωτογραφίες στο ίντερνετ-Sitebuilderreport

Το Stock Up είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος για να αναζητήσετε δωρεάν stock photo. Συνδυάζουν (με την άδεια) τις δωρεάν φωτογραφίες από 25 διαφορετικές ιστοσελίδες.

Avopix

Δωρεάν εικόνες και φωτογραφίες στο ίντερνετ-Avopix

Το Avopix είναι ένας εξαιρετικός νέος ιστότοπος που διαθέτει μια βάση δεδομένων που μπορεί να αναζητηθεί με περισσότερες από 150.000 φωτογραφίες CCC Public Domain, ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε χωρίς περιορισμούς.

Wikimedia

Δωρεάν εικόνες και φωτογραφίες στο ίντερνετ-Wikimedia

Το Wikimedia Commons είναι ένας χώρος αποθήκευσης δωρεάν εικόνων, ήχου και άλλων αρχείων πολυμέσων. Το σύνολο του περιεχομένου είναι δημόσιο ή κυκλοφορεί υπό ελεύθερες άδειες, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τα στοιχεία της άδειας που παρέχονται με κάθε φωτογραφία. Όπου είναι δυνατόν, ακολουθήστε τις εικόνες πίσω στην πηγή τους.

Freepik

Δωρεάν εικόνες και φωτογραφίες στο ίντερνετ-Freepik

Η Freepik δεν παρέχει συγκεκριμένα φωτογραφίες. Αντ 'αυτού, παρέχει επίσης PSD και vectors. Η συντριπτική πλειοψηφία των δωρεάν φωτογραφιών σε αυτόν τον ιστότοπο είναι διαθέσιμη στα αρχικά μεγέθη, ώστε τα αρχεία τείνουν να είναι μεγαλύτερα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε δωρεάν τις φωτογραφίες που παρέχονται από την Freepik, αλλά απαιτείται να πιστωθούν οι σχετικοί φωτογράφοι. Το μειονέκτημα του Freepik είναι ότι οι φωτογραφίες δεν είναι αρκετά σωστές. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ανακαλύψετε φωτογραφίες ανά κατηγορίες, οπότε ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο να βρείτε συγκεκριμένες φωτογραφίες ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ευτυχώς, υπάρχει ένα πλαίσιο αναζήτησης που μπορείτε να επωφεληθείτε.

Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας video

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου