Δωρεάν προγράμματα για δημιουργία βιβλίων-ebooks

Δωρεάν προγράμματα για δημιουργία βιβλίων-ebooks

Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα για να φτιάξετε τα δικά σας βιβλία

PdfBooklet

Το PdfBooklet είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα Python του οποίου ο πρώτος σκοπός ήταν να δημιουργήσει βιβλία από αρχεία pdf. Έχει επεκταθεί σε πολλές άλλες λειτουργίες σε χειρισμούς σελίδων pdf. Υπάρχουν ήδη πολλά λογισμικά που δημιουργούν βιβλία, αλλά κανένα δεν είχε όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτήσαμε για ακριβή εκτύπωση:

  • Πολλαπλά βιβλία
  • Προσθέστε κενές σελίδες στην αρχή στο τέλος
  • Προσαρμόστε την κλίμακα και το περιθώριο

Δωρεάν προγράμματα για δημιουργία βιβλίων-pdfbooklet

Όλα αυτά είναι απαραίτητα όταν θέλετε να εκτυπώσετε ένα αρχείο pdf σε διπλή όψη (από την άλλη πλευρά), γιατί γενικά τα περιθώρια δεν είναι σωστά και οι ζυγές σελίδες δεν συμπίπτουν ακριβώς ή το εσωτερικό περιθώριο είναι πολύ μικρό και η ανάγνωση μπορεί να είναι δύσκολη για ένα μεγάλο βιβλίο, ή τα εξωτερικά περιθώρια είναι πολύ μικρά κλπ. Η διόρθωση στα περιθώρια ήταν ένα πρόβλημα: θα καταστρέψετε μια διάταξη αν αλλάξετε τα περιθώρια ενός αρχείου! Ήταν καλύτερα να προσαρμόσετε το ίδιο το pdf. Με το PdfBooklet μπορούμε να κάνουμε μια ακριβή δουλειά μέσα σε λίγα λεπτά, και αφού το λογισμικό ήταν χρήσιμο για εμάς, αποφασίσαμε να το μοιραστούμε με άλλους.

Scribus

Δωρεάν προγράμματα για δημιουργία βιβλίων-Scribus

Το Scribus είναι ένα πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα που φέρνει επαγγελματική διάταξη σελίδων σε Linux, BSD UNIX, Solaris, OpenIndiana, GNU / Hurd, Mac OS X, OS / 2 Warp 4, eComStation και υπολογιστές Windows με ένα συνδυασμό έτοιμων εκτυπώσεων και νέων προσεγγίσεις σχεδιασμού σελίδας.
Κάτω από ένα σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον περιβάλλον εργασίας, η Scribus υποστηρίζει επαγγελματικές δυνατότητες δημοσίευσης, όπως διαχωρισμό χρωμάτων, CMYK και spot χρώματα, διαχείριση χρωμάτων ICC και ευέλικτη δημιουργία PDF.

Calibre

Δωρεάν προγράμματα για δημιουργία βιβλίων-Calibre

Το calibre είναι ένας ισχυρός και εύκολος στη χρήση διαχειριστής ηλεκτρονικών βιβλίων. Οι χρήστες λένε ότι είναι εξαιρετικό και πρέπει να έχει. Θα σας επιτρέψει να κάνετε σχεδόν τα πάντα και παίρνει τα πράγματα ένα βήμα πέρα από το κανονικό λογισμικό ηλεκτρονικών βιβλίων. Είναι επίσης εντελώς δωρεάν και ανοικτή πηγή και είναι ιδανική τόσο για τους casual χρήστες όσο και για τους ειδικούς σε υπολογιστές. Εξοικονομήστε χρόνο στη διαχείριση της συλλογής ηλεκτρονικών βιβλίων σας. Χρησιμοποιήστε το παντού και με οτιδήποτε Πλήρης θεατής ηλεκτρονικών βιβλίων Λήψη ειδήσεων / περιοδικών από το διαδίκτυο Κοινή χρήση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της βιβλιοθήκης σας εύκολα Επεξεργαστείτε τα βιβλία στη συλλογή σας

Sigil-Ebook

Το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού αφαίρεσης ιών

Σχόλια