Δωρεάν προγράμματα αντιγραφής-αποθήκευσης--backup ιστοσελίδων blog-site

Δωρεάν προγράμματα αντιγραφής-backup ιστοσελίδων-blog

Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα αντιγραφής ιστοσελίδων και blog

WinHTTrack Website Copier

Το HTTrack είναι ένα δωρεάν και εύκολο στη χρήση του πρόγραμμα, για αντιγραφή ιστοσελίδων και περιήγησης εκτός σύνδεσης. Σας επιτρέπει να κατεβάσετε ένα ολόκληρο site από το Internet σε έναν τοπικό κατάλογο, δημιουργώντας αναδρομικά όλους τους καταλόγους, να αποκτήσετε HTML, εικόνες και άλλα αρχεία από το διακομιστή στον υπολογιστή σας. Το HTTrack οργανώνει τη σχετική δομή σύνδεσης του αρχικού ιστότοπου. Απλά ανοίξτε μια σελίδα του ιστοτόπου "αντικατοπτρίζεται" στο πρόγραμμα περιήγησης και μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπο από σύνδεση σε σύνδεσμο, σαν να τον βλέπατε ηλεκτρονικά. Το HTTrack μπορεί επίσης να ενημερώσει έναν υπάρχοντα ιστότοπο αντικατοπτρισμού και να συνεχίσει τη διακοπή λήψεων. Το HTTrack είναι πλήρως διαμορφωμένο και διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύστημα βοήθειας.

Δωρεάν προγράμματα αντιγραφής-backup ιστοσελίδων-blog

Cyotek WebCopy

Το Cyotek WebCopy είναι ένα δωρεάν εργαλείο για την αντιγραφή σελίδων στο ίντερνετ σε τοπικό επίπεδο στον σκληρό σας δίσκο για προβολή εκτός σύνδεσης.
Το WebCopy θα σαρώσει τον καθορισμένο ιστότοπο και θα μεταφορτώσει το περιεχόμενο του στον σκληρό σας δίσκο. Οι συνδέσεις σε πόρους, όπως στυλ, εικόνες και άλλες σελίδες στον ιστότοπο, θα μετατραπούν αυτόματα ώστε να ταιριάζουν με την τοπική διαδρομή. Χρησιμοποιώντας την εκτεταμένη διαμόρφωσή του μπορείτε να καθορίσετε ποια τμήματα μιας ιστοσελίδας θα αντιγραφούν και πώς.

Δωρεάν προγράμματα αντιγραφής-backup ιστοσελίδων-blog

Getleft

Δωρεάν προγράμματα αντιγραφής-backup ιστοσελίδων-blog

Το Getleft είναι ένας συλλέκτης ιστοσελίδων, κατεβάζει ολοκληρωμένες ιστοσελίδες σύμφωνα με τις επιλογές που έχει ο χρήστης.

Δείτε επίσης:Το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού αφαίρεσης ιών

Σχόλια