Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια ίντερνετ

Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια ίντερνετ

Τα καλύτερα online δωρεάν παιχνίδια

Agario

Το Agar.io είναι ένα μοναδικό παιχνίδι με πολλούς παίκτες που γρήγορα κέρδισε μια τεράστια επιτυχία και μεταφέρθηκε στο περιβάλλον κινητής τηλεφωνίας (Android και iOS).
Οι παίκτες ελένχουν ένα μόνο κελί (μπαλλάκι) σε ένα χάρτη και ο μόνος στόχος σας σε αυτόν τον κόσμο είναι να καταπιείτε τα μικρότερα μπαλλάκια από τον εαυτό σας, ώστε να μεγαλώνετε σε μέγεθος, αποφεύγοντας όσους είναι μεγαλύτερους από εσάς. Εκτός από τα άλλα στοιχεία του παίκτη, το Agar.io επιτρέπει στους παίκτες να αναπτύσσουν το μέγεθός τους καταναλώνοντας σφαιρίδια (τρόφιμα), τα οποία είναι τυχαία διάσπαρτα γύρω από το χάρτη.
Ενώ τα βασικά στοιχεία παιχνιδιού είναι πολύ απλά στην επιφάνεια, το Agar.io έχει μια σειρά από χαρακτηριστικά που προσθέτουν ένα επιπλέον στρώμα στρατηγικής για να εξασφαλίσουν τη μακροζωία του παιχνιδιού. Αυτό περιλαμβάνει ομαδική λειτουργία, εμπειρία, προσαρμοσμένες εμφανίσεις και τη δυνατότητα να χωρίσετε την μπάλα του παίκτη σας, σαν ισχυρή επίθεση όσο και ως αμυντική κίνηση.

Agario-Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια ίντερνετ

Tanki online

Το Tanki Online είναι ένα δωρεάν online browser 3D-action game. Αν το μυαλό σας πάει στα flash browser παιχνίδια που κατακλύζουν κατά χιλιάδες το Διαδίκτυο είσαστε γελασμένοι. Το Tanki Online προσφερει εμπειρία που έχουν online παιχνίδια αξιώσεων με καλά γραφικά και gameplay.
Καταρχήν είναι Browser game, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα απολύτως στο σύστημα σας παρα μόνο ένας Περιηγητή που θα παίζει μέσα από αυτόν και το flash player εγκατεστημένο. Αναλαμβάνετε την διακυβέρνηση ενός άρματος μάχης και ξεκινάτε να μάχεστε μέσα στις πίστες που σου προσφέρει το παιχνιδι.
Σαν Game modes εχει Deathmatch όπου ο καθένας πολεμάει για την πάρτη του, το Team Deathmatch με ομάδες και έχει Capture the Flag mode όπου πολεμάτε με ομάδες για την διεκδίκηση της αντίπαλης σημαίας. Οι μάχες γίνονται πάντα με αληθινούς παίκτες καθώς δεν υπάρχουν bots μέσα στο Tanki Online, οι πίστες είναι όμορφα διαμορφωμένες με 3D κτήρια, δρόμους, γέφυρες και τα άρματα έχουν αληθοφανή εμφάνιση με κίνηση που σε παραπέμπει σε αληθινό tank αφού μπορεί να πέσεις από κάποια γέφυρα ή να κολλήσεις σε κάποιο σημείο μη προσπελάσιμο.
Για να παίξετε μπείτε απλά στην σελίδα του και κλικαρετε στο Start ή διαλέξτε από κάτω σε ποιο server θέλετε να μπείτε. Την πρώτη φορά θα ζητήσει registration. Απλά θα δηλώσετε nickname και κωδικό. Μέσα από τις μάχες κερδίζεις crystalls και με τον καιρό μπορείς να αναβαθμίσεις το tank σου με διάφορα items που σου προσφέρονται, να αλλάξεις χρώμα, άρμα και διάφορα άλλα. Ανεβάζεις το rank σου και μπορείς να συμμετέχεις αργότερα σε μάχες ανάλογα την εμπειρία που αποκτάς σιγά-σιγά. Υπάρχει υποστήριξη από την κοινότητα του και μπορείς να δημιουργήσεις δική σου ομάδα.

tanki-Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια ίντερνετ

Hero Zero

Ξεκινάς την καριέρα σου σαν ένας απλός ήρωας της γειτονιάς: Το να σώζεις όμως γατάκια και να βοηθάς γριούλες να περάσουν τον δρόμο είναι μόνο η αρχή!
Στο Hero Zero ο μαθητευόμενος σωτήρας του κόσμου που δημιούργησες θα αποκτήσει εμπειρία και φήμη ώστε να γίνει ένας πραγματικός υπέρμαχος της δικαιοσύνης! Σε περιμένουν αποστολές που πρέπει να πραγματοποιηθούν σε συγκεκριμένο χρόνο και αποστολές μάχης που, στη συνέχεια, θα σε μεταφέρουν από τους ειδυλλιακούς κήπους της γειτονιάς σου στον απέραντο κόσμο που βρίσκεται εκεί έξω.
Η σωστή εμφάνιση είναι φυσικά η ψυχή κάθε ήρωα! Ο μελλοντικός σου ήρωας μπορεί να σχεδιάσει και να εξοπλίσει τον εαυτό του. Τα μετρητά που αποκτάς από τις αποστολές σου σού επιτρέπουν να ξεκλειδώνεις όλο και περισσότερο απίστευτο εξοπλισμό για τον ήρωα σου. Όλα είναι δυνατά: από ροζ σεσουάρ με σούπερ δυνάμεις, έως παντόφλες με λουλουδάκια που αυξάνουν τις νοητικές σου ικανότητες! Οι καθημερινές μάχες αυξάνουν τη φήμη σου και οι αληθινοί ήρωες σχηματίζουν ομάδες με δικά τους εμβλήματα και περιοχές!
Το Hero Zero συνδυάζει ατομικό παιχνίδι αλλά και παιχνίδι που παίζεται από πολλούς παίκτες ταυτόχρονα. Με το chat και τα φόρουμ παικτών, οι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους πολύ γρήγορα.

herozero-Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια ίντερνετ

League of Legends

Το League of Legends είναι ένα γρήγορο, ανταγωνιστικό online παιχνίδι που συνδυάζει την ταχύτητα και την ένταση ενός RTS με στοιχεία RPG. Δύο ομάδες πανίσχυρων ηρώων, κάθε ένας από τους οποίους έχει τη δική του προσωπικότητα και στυλ παιχνιδιού, μάχονται μεταξύ τους σε διάφορους χάρτες και με διάφορες παραλλαγές των κανόνων. Με μια εκπληκτική συλλογή ηρώων που αυξάνεται συνεχώς, συχνές ενημερώσεις και μια εξαιρετικά δραστήρια επαγγελματική σκηνή, το League of Legends είναι ένα παιχνίδι για παίκτες όλων των επιπέδων που δεν τελειώνει ποτέ.

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης online κοινότητας παικτών: κάντε φίλους, δημιουργήστε ομάδες και αναμετρηθείτε με δεκάδες εκατομμύρια αντίπαλους παίκτες από όλον τον κόσμο και μετά ανταλλάξτε στρατηγικές στο reddit, το YouTube, τα φόρουμ και όπου αλλού θέλετε.

League of Legends-Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια ίντερνετ

Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας video

Σχόλια