Τα καλύτερα δωρεάν αντιβιοτικά

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ

Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα για προστασία από ιούς 2020

Bitdefender ANTIVIRUS Total Security-ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ!

  • Το Bitdefender Antivirus Total Security είναι διαθέτει ισχυρές λειτουργίες ασφαλείας για υπολογιστές Windows, αλλά είναι ταυτόχρονα εύκολο στη χρήση και ελαφρύ στους πόρους.
  • Η καλύτερη δωρεάν προστασία Antivirus κατά των απειλών στα Windows
  • Προηγμένη Αυτόματη προστασία
  • Ασυναγώνιστη ανίχνευση cyber απειλών
  • Βελτιστοποιημένη απόδοση διατηρεί την ταχύτητα και την διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Bitdefender Total Security 2018-ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ
Bitdefender Antivirus-ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ

AVG AntiVirus FREE

Το AVG είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δωρεάν αντιβιοτικά προγράμματα στο διαδίκτυο και οι διάφορες εκδόσεις του συνεχίζουν να παρέχουν αποτελεσματική προστασία μέσω ενός φιλικού και εύχρηστου τρόπου χειρισμού. Η σχετική έκδοση του AVG ενσωματώνει δυο σημαντικές βελτιώσεις: αυξημένη προστασία και ευκολία για τον χρήστη.

Αν έχετε το συγκεκριμένο αντιβιοτικό εγκατεστημένο στον Η/Υ σας θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή της αναβάθμισης. Συνήθως μπορείτε απλά να κατεβάσετε την ανανεωμένη έκδοση αν δεν την έχετε ήδη εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας. Προτείνουμε να αποσυνδεθείτε από το διαδίκτυο κατά την εγκατάσταση αφού υπάρχει ένα μικρό διάστημα στο οποίο ο υπολογιστής σας θα είναι απροστάτευτος.

Τα εικονίδια που φαίνονται στη κεντρική οθόνη δείχνουν ξεκάθαρα τι προστασίες παρέχει το πρόγραμμα και τι χρειάζεται προσοχή από τον χρήστη. Οι καρτέλες στα αριστερά δίνουν εύκολη πρόσβαση σε ανανεώσεις και τρόπους ανίχνευσης. Εκτός από το να παρέχει τη κλασική αντιβιοτική προστασία, το AVG σας προστατεύει επίσης και από το “ψάρεμα” (phising) χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κανένα άλλο πρόγραμμα.

AVG-ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ

Avast Free Antivirus

Η Avast διαθέτει μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές προστασίας από ιούς, που οφείλονται εν μέρει στην προσφορά μιας δωρεάν έκδοσης.

Πλεονεκτήματα
Έξυπνο Antivirus, CyberCapture, Έξυπνος Έλεγχος, Ελεγκτής Wi-Fi, Passwords, Ασπίδα Συμπεριφοράς, Λειτουργία Game, Καθαρισμός Προγραμμάτων Περιήγησης

Εύκολο στη χρήση: Το Avast διαθέτει τέσσερα βασικά στοιχεία προστασίας: Ασπίδα αρχείων, Ασπίδα συμπεριφοράς, Ασπίδα του Web και Ασπίδα αλληλογραφίας. Αν, για παράδειγμα, χρησιμοποιήσετε webmail/ιντερνετ και διαπιστώσετε ότι το Web Shield του Avast παρεμβαίνει στη περιήγηση σας στο διαδίκτυο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα δύο σχετικά επίπεδα προστασίας, διατηρώντας τις άλλες ενεργές. Τώρα, συνήθως, μια εφαρμογή προστασίας από ιούς θα σας προειδοποιεί για να ενεργοποιήσετε ξανά αυτές τις λειτουργίες. Αλλά αν δεν τους χρειάζεστε πραγματικά, μπορείτε να πείτε στο Avast ότι θέλετε να αγνοήσετε αυτές τις προειδοποιήσεις και δεν θα σας ενοχλήσει ξανά για αυτές τις ρυθμίσεις.

Avast Free Antivirus-ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ

Avira Free Antivirus

Το Avira Free Antivirus σας προσφέρει την βραβευμένη προστασία από κακόβουλα προγράμματα. Εύκολο στην εγκατάσταση και ακόμα πιο εύκολο στη χρήση. Η έκδοση του περιλαμβάνει ένα νέο περιβάλλον χρήστη και τεχνολογία AI επόμενης γενιάς, που σας προστατεύει σε πραγματικό χρόνο από τις αναδυόμενες απειλές.

Avira Free Antivirus-ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ

Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας video

Σχόλια