Δωρεάν προγράμματα λήψης φωτογραφίας της επιφάνειας εργασίας

Δωρεάν προγράμματα λήψης φωτογραφίας της επιφάνειας εργασίας

Τα καλύτερα προγράμματα λήψης (σύλληψης) φωτογραφίας οθόνης pc

Lightshot

Γρήγορο στιγμιότυπο οθόνης της επιλεγμένης περιοχής
Η εφαρμογή μας σας επιτρέπει να επιλέξετε οποιαδήποτε περιοχή στην επιφάνεια εργασίας σας και να τραβήξετε το στιγμιότυπο οθόνης με 2 κλικ-κλικ.
Εύκολη εφαρμογή
Η απλή και διαισθητική διεπαφή χρήστη διευκολύνει και διευκολύνει την εργασία σας με την εφαρμογή.
Μοιραστείτε στιγμιότυπα οθόνης μέσω Internet
Μεταφορτώστε το στιγμιότυπο οθόνης στον διακομιστή και αποκτήστε σύντομη σύνδεση αμέσως.

Δωρεάν προγράμματα λήψης φωτογραφίας της επιφάνειας εργασίας

ScreenParts 2.0

Το ScreenParts είναι ένα πολύ απλό πρόγραμμα για λήψη στιγμιότυπων οθόνης οποιασδήποτε περιοχής της οθόνης σας. Χρησιμοποιεί σχεδόν καθόλου μνήμη και μπορεί να τρέξει στο παρασκήνιο από το δίσκο του συστήματος σας για χρήση μόνο όταν χρειάζεται.
Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για να τονιστεί, αλλά οι λίγοι που περιλαμβάνονται σας δίνουν περισσότερο από αρκετό για να χειριστείτε γρήγορα τις εικόνες. Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε στιγμιότυπα οθόνης στο πρόχειρο για να επικολλήσετε οπουδήποτε θέλετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Και αν θέλετε να διατηρήσετε τα στιγμιότυπα οθόνης, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στη θέση της επιλογής σας. Μπορείτε επίσης να τους δώσετε αυτόματα ονόματα, προσθέτοντας έναν αριθμό ή την ημερομηνία σε κάθε ένα από αυτά.
Σε σύγκριση με άλλα προγράμματα αυτού του τύπου, το ScreenParts λειτουργεί με αρκετά μεγάλη ποικιλία μορφών. Μπορείτε να εξάγετε εικόνες σε PNG, BMP, GIF, TIFF, JPEG, EMF, WMF και EXIF.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το δέρμα του screenshot είναι προσαρμόσιμο, αφού μπορείτε να εφαρμόσετε τα χρώματα και την αδιαφάνεια της επιλογής σας. Υποστηρίζει επίσης συντομεύσεις πληκτρολογίου (CTRL + ALT + S από προεπιλογή). Εάν χρησιμοποιείτε συχνά αυτό το εργαλείο, μπορείτε να ρυθμίσετε την αυτόματη εκτέλεσή του κατά την εκκίνηση των Windows.

Δωρεάν προγράμματα λήψης φωτογραφίας της επιφάνειας εργασίας

Horizon33

Οι συλλήψεις οθόνης ή τα στιγμιότυπα οθόνης είναι πάντα χρήσιμα και είναι λαμπρά για την επίλυση προβλημάτων. Μπορούν επίσης να είναι αστεία όταν συναντάμε κάποιες ξεκαρδιστικές φωτογραφίες και ιστορίες. Το Horizon33 το κάνει για εσάς αν θέλετε να τραβήξετε ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας σας, ένα μόνο παράθυρο ή μια συγκεκριμένη περιοχή της οθόνης σας. Προσφέρει επίσης ορισμένες λειτουργίες επεξεργασίας εικόνας για να σας βοηθήσει να τροποποιήσετε τα screenshot σας.
Το Horizon33 μπορεί να θεωρηθεί ως αντικατάσταση του εργαλείου αποκοπής. Έχει την ίδια λειτουργικότητα, αλλά παρέχει στους χρήστες πέντε λειτουργίες screenshot, πολλές επιλογές εξόδου και εφέ εικόνας. Η εφαρμογή είναι σε θέση να αποθηκεύσει τα στιγμιότυπα οθόνης σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς μορφές εικόνας (BMP / JPG / GIF / PNG) και προσφέρει προσαρμόσιμα hot-keys για τις λειτουργίες λήψης.

Δωρεάν προγράμματα λήψης φωτογραφίας της επιφάνειας εργασίας

Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας video

Σχόλια