Δωρεάν προγράμματα γονικού ελέγχου παιδιών

Δωρεάν προγράμματα γονικού ελέγχου παιδιών

Τα καλύτερα προγράμματα για ασφάλεια παιδιών στο ίντερνετ

K9 Web Protection

Προστατέψτε τα παιδιά σας!
Ένα ανοικτό Διαδίκτυο δεν είναι ασφαλές για τα παιδιά και η γονική μέριμνα σε αυτήν την ψηφιακή εποχή είναι δύσκολη. Παρέχουμε εργαλεία για τους γονείς να ελέγχουν ανεπιθύμητο περιεχόμενο και να παρέχουν ένα ασφαλές διαδίκτυο για την οικογένειά σας.
Το K9 Web Protection είναι ένα δωρεάν λογισμικό φίλτρου Internet και γονικού ελέγχου για τον οικιακό σας υπολογιστή με Windows ή Mac. Το K9 σας δίνει τον έλεγχο του Διαδικτύου για να προστατεύσετε τα παιδιά σας.

Το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα γονικού ελέγχου
Αποκλείστε ιστοσελίδες σε περισσότερες από 70 κατηγορίες, όπως πορνογραφία, τυχερά παιχνίδια, ναρκωτικά, βία/μίσος/ρατσισμό, κακόβουλο λογισμικό/λογισμικό υποκλοπής spyware, phishing
Αναγκάστε την ασφαλή αναζήτηση σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης
Ορίστε χρονικούς περιορισμούς για να αποκλείσετε την πρόσβαση στον ιστό κατά τους καθορισμένους χρόνους
Ρυθμίστε τις προσαρμοσμένες λίστες για "πάντα επιτρέπετε" και "πάντα μπλοκάρετε"
Αντικατάσταση μπλοκ ιστοσελίδας με κωδικό πρόσβασης
Προβολή εύκολων αναφορών για την παρακολούθηση και τον έλεγχο της δραστηριότητας στον ιστό
Κατηγοριοποίηση σε πραγματικό χρόνο νέων ενηλίκων και κακόβουλων ιστότοπων

K9 Web Protection-Δωρεάν προγράμματα γονικού ελέγχου παιδιών

iSpy

Το iSpy είναι η δωρεάν πλατφόρμα παρακολούθησης ανοικτού κώδικα. Το iSpy εκτελείται ως εγκατεστημένη εφαρμογή με πλήρη τοπική διασύνδεση χρήστη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iSpy και iSpyConnect (πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του iSpy server σας) δωρεάν στο ίδιο δίκτυο που λειτουργεί το iSpy.
Η απομακρυσμένη πρόσβαση και οι υπηρεσίες web (Email/SMS/Twitter/Cloud) απαιτούν συνδρομή. Για απομακρυσμένη πρόσβαση στην εργασία θα πρέπει να είστε σε θέση να μεταφέρετε το δρομολογητή σας (το οποίο το iSpy μπορεί συνήθως να κάνει αυτόματα).

iSpy-Δωρεάν προγράμμα γονικού ελέγχου παιδιών

Mobicip Protection

  • Προσαρμόστε το φιλτράρισμα του διαδικτύου σας με 3 τρόπους. Επιτρέψτε / αποκλείστε τομείς ή ιστότοπους, προσαρμόστε κατηγορίες που πρέπει να επιτρέπονται για κάθε προφίλ χρήστη ή μαύρες λίστες συγκεκριμένες φράσεις ή λέξεις-κλειδιά. Δημιουργήστε μια εμπειρία Διαδικτύου για την οικογένειά σας που σας ταιριάζει.
  • Ρυθμίστε το προφίλ χρήστη στο επίπεδο 'Monitor'. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι ο χρήστης έχει απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο, με την παρατήρηση ότι όλη η χρήση καταγράφεται και αναφέρεται.
  • Το Mobicip χρησιμοποιεί έναν εξελιγμένο αλγόριθμο φιλτραρίσματος για να κρατήσει την οικογένειά σας ασφαλή. Με βάση έναν συνδυασμό αναζήτησης βάσης δεδομένων, ασφαλούς αναζήτησης και δυναμικής ανάλυσης just-in-time, το φιλτράρισμα παρέχει απαράμιλλη προστασία που εξελίσσεται συνεχώς με το μεταβαλλόμενο διαδίκτυο.
  • Όταν το περιεχόμενο είναι αποκλεισμένο, ο χρήστης μπορεί να διαφωνήσει και να ζητήσει την αντικατάσταση. Απλά ελέγξτε και επιτρέψτε ή απορρίψτε το αίτημα από το λογαριασμό σας.
  • Ελέγξτε τις αναλυτικές αναφορές του ιστορικού περιήγησης στο διαδίκτυο, μέσω της εφαρμογής Παρακολούθηση ή των αναφορών που αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εσάς (για τον ορισμό) σε τακτική βάση. Όλα αυτά χωρίς καν να αγγίξουν τις συσκευές.
Mobicip-Δωρεάν προγράμμα γονικού ελέγχου παιδιών

Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας video

Σχόλια