Τα καλύτερα νέα δωρεάν προγράμματα αντιγραφής dvd

Τα καλύτερα νέα δωρεάν προγράμματα αντιγραφής dvd-2017

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές αντιγραφής και μετατροπής dvd

Πολλές φορές θέλουμε να αντιγράψουμε και να μεταφέρουμε τα dvd μας σε αρχεία στον υπολογιστή μας για να τα βλέπουμε από εκεί. Σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα νέα προγράμματα για εύκολη αντιγραφή και μετατροπή των dvd, σε αρχείο στον σκληρό σας δίσκο.

HandBrake -The open source video transcoder

Τα καλύτερα νέα δωρεάν προγράμματα αντιγραφής dvd-handbrake

Το handBrake είναι ένα ανοικτής άδειας GPL πρόγραμμα κωδικοποίησης βίντεο, διαθέσιμο για MacOS X, Linux και Windows.
Χαρακτηριστικά: Κωδικοποίηση βίντεο σε διάφορες δημοφιλείς μορφές (H.264, MPEG-4, MPEG-2)
Μορφές αρχείων (MP4 και MKV), κωδικοποίηση ήχου (και passthru) - AAC, MP3, FLAC, AC3, DTS, dtsHD κ.λπ.
Υπότιτλοι υποστήριξης (SRT, SSA, VobSub, κλειστές λεζάντες)
Φίλτρα (deinterlace, DeTelecine, αποκλεισμός, περικοπή, κλιμάκωση)

TEncoder Video Converter

Τα καλύτερα νέα δωρεάν προγράμματα αντιγραφής dvd-Tencoder

Το TEncoder είναι ένας πολυμετατροπέας βίντεο και ήχου που χρησιμοποιεί MEncoder, MPlayer και FFMpeg codes. Μπορεί να κατεβάσετε το βίντεο/ήχο από σελίδες όπως το YouTube. Αντιγράφει απροστάτευτα DVD και μπορεί να μετατρέψει σχεδόν κάθε βίντεο και ήχο από τον ένα στον άλλο τύπο. Υπότιτλοι με το ίδιο όνομα όπως το βίντεο μπορεί να είναι κωδικοποιημένοι στο βίντεο. Υποστηρίζει σχεδόν όλα τα φορμάτ βίντεο και με το multithreading σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε όλους τους πυρήνες της CPU σας για μεγάλη ταχύτητα επεξεργασίας.
Κωδικοποιητές βίντεο εξόδου: Mpeg 1, Mpeg 2, Xvid, MPEG4, H264, FLV, WMV, VP8, x265.
Κωδικοποιητές εξόδου ήχου: MP3, WAV, AAC, OGG Vorbis, AC3, MP2, Speex, Opus.

MyFFVideoconverter - Video converter

Τα καλύτερα νέα δωρεάν προγράμματα αντιγραφής dvd-Ffvideoconverter

Το MyFFVideoConverter είναι το πιο σταθερό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα μετατροπής βίντεο και πολύ εύκολο στη χρήση. Η μετατροπή και η συμπίεσε αρχείων βίντεο γίνετε μέσα σε λίγα λεπτά και υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή φορμάτ.
Υποστηρίζει: Batch μετατροπή βίντεο για μετατροπή χιλιάδων βίντεο, λειτουργία υδατογραφήματος, βίντεο μικρογραφία, κοπή βίντεο, Rip DVD, εγγραφής DirectShow κάμερας, youtube Downloader.
Το MyFFVideoConverter σας επιτρέπει να ορίσετε τα ποσοστά / κωδικοποιητή συμπίεσης, την ανάλυση και το frame rate των αρχείων εξόδου.
Το MyFFVideoConverter υποστηρίζει τα πάντα, από HD σε υψηλή συμπίεση για μικρότερα αρχεία. High-Definition βίντεο: H.264/MPEG-4 AVC, WebM VP8. Και περισσότερες επιλογές μετατροπής WebM (VP8 / Vorbis), OGG (Theora/FLAC), FLV (H.264 / AAC), M4V (H.264/AAC), M4V (MPEG-4/AAC), MOV (H.264/AAC), MOV (MPEG-4/AAC), MP4 (H.264/AAC), MP4 (MPEG-4/AAC), WMV 8, WMV 7, SWF (FLV/MP3), FLV1 (FLV/MP3), Κίνησης (MJPEG/MP3), XViD 1.2.2 AVI (XVID/MP3), DivX 3 AVI (MSMPEG4/MP3).

Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας video

Σχόλια