Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα εγγραφής οθόνης video

Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα εγγραφής οθόνης video

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές καταγραφής οθόνης υπολογιστή

Open Broadcaster OBS

Το OBS φτιάχτηκε για απευθείας εκπομπές (streaming βίντεο) σε ιστοσελίδες όπως το YouTube, ωστόσο μπορεί επίσης να καταγράψει τις απευθείας εκπομπές σε ένα αρχείο MP4, έτσι ώστε να λειτουργεί αποτελεσματικά και ως ένα δωρεάν πρόγραμμα καταγραφής οθόνης.
Με το OBS μπορείτε να καταγράψετε ένα βίντεο παιχνίδι, ολόκληρη την οθόνη σας, παράθυρα προγράμματος, κάμερες και άλλα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και άλλα αντικείμενα, όπως εικόνες και κείμενο που επικαλύπτονται πάνω από το βίντεο που επεξεργάζεστε. Το OBS μπορεί επίσης να γράψει τον ήχο από τον υπολογιστή σας ή και την είσοδο του μικροφώνου σας.
Παρά το γεγονός ότι είναι λίγο δύσκολο να το ρυθμίσετε και να το χρησιμοποιήσετε, φαίνεται να είναι το καλύτερο δωρεάν καταγραφής οθόνης αυτή τη στιγμή, χωρίς περιορισμούς.

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές καταγραφής βίντεο-Open Broadcaster OBS

CamStudio

Το CamStudio είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα καταγραφής οθόνης για τα Windows. Μπορεί να συλλάβει ολόκληρη την οθόνη, μια προσαρμοσμένη περιοχή εντός της οθόνης ή ένα συγκεκριμένο παράθυρο προγράμματος. Καταγράφει επίσης ήχο και από το μικρόφωνο. Μπορείτε να προσθέσετε στην επεξεργασία βίντεο σχολιασμούς, υδατογράφημα, λεζάντα ή χρονική σήμανση. Αμέσως μετά την εγγραφή το CamStudio χρησιμοποιεί κωδικοποιητές βίντεο στον υπολογιστή σας για να συμπιέσει το βίντεο, το οποίο μπορεί να κάνει τον υπολογιστή σας αργό. Ωστόσο το CamStudio δεν περιέχει υδατογραφήματα ή άλλους περιορισμούς εγγραφής.

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές καταγραφής βίντεο-CamStudio

TinyTake

Γράψτε οποιεσδήποτε εικόνες και βίντεο από τον τοπικό σας δίσκο
Εγγραφή βίντεο & λήψη από την κάμερα
Αποθήκευση & Μοιραστείτε τις λήψεις σας
Άμεσα φορτώσετε το βίντεο συλλαμβάνει στο YouTube
Μοιραστείτε εύκολα τα αρχεία από τον τοπικό σας δίσκο και συνδέσεις
Συμβατό με Windows 7, 8, 8.1 ή 10.

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές καταγραφής βίντεο-TinyTake

Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας video

Σχόλια